semua Kategori

Tentang

Kamu di sini : Rumah> Tentang

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co.,Ltd

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd. (Kod saham: 688059) telah ditubuhkan pada Mac 2007 dengan modal berdaftar RMB 44.008 juta. 

Huarui terutamanya terlibat dalam penyelidikan, pembangunan, pembuatan dan penjualan sisipan karbida bersimen, menikmati reputasi yang sangat baik di China.

Huarui menjunjung strategi pembangunan "Penyelidikan & Pembangunan Bebas, Inovasi Berterusan", ditumpukan dalam R&D sisipan karbida bersimen, sentiasa mengejar peningkatan prestasi keseluruhan dan pengoptimuman teknologi fabrikasi.

Bergantung pada pengumpulan teknologi berbilang tahun dan bakat mahir, bersama-sama dengan pengenalan, mencerna asimilasi peralatan canggih, Huarui telah membentuk teknologi teras bebasnya sendiri dalam bidang 'Bahan Substrat', 'Struktur pemecah cip', 'Pembentukan ketepatan ' dan 'Salutan permukaan'. Membangunkan siri Turning , Milling dan Drilling sebagai tiga barisan produk utama.

Produk teras Huarui berada di peringkat domestik terkemuka untuk prestasi pemotongan ketepatan pemesinan, kecekapan pemesinan dan hayat perkhidmatan. Diakses ke pasaran mewah domestik yang dikuasai oleh syarikat Eropah, Amerika Syarikat, Jepun dan Korea untuk masa yang lama, Terutama untuk sisipan pengilangan yang memperoleh kelebihan daya saing.

Huarui telah dianugerahkan sebagai 'Perusahaan Teknologi Tinggi Negara', 'Perusahaan Gergasi Kecil Negara', 'Pusat Teknologi Perusahaan Diiktiraf Wilayah Hunan' dan perusahaan '100 Projek Inovasi Sains dan Teknologi Utama 2020' yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Pembangunan dan Pembaharuan Hunan . Jenama 'HARDSTONE' itu dipilih sebagai 'Jenama Kepuasan Pelanggan' dalam Tinjauan Pengguna Alat Pemotong Ke-4, dan siri sisipan pengilangan FM yang dibangunkan secara bebas memenangi 'Anugerah Golden Edge' dan 'Anugerah Inovasi Teknologi Ringier'.

KAMI KILANG

bt
bt
bt

Equipment

bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt